Fang Ming Lo's The Gift Residential House

Fang Ming Lo Designs The The Gift Residential House

Fang Ming Lo, the maker of the award winning project Award Winning The Gift Residential House says, This project cancels the floor height difference and bring more diverse shared usage through the wheelchair accessible space. The multi dimensional window opening improves the air convection and makes four seasons and sunlight the art paintings in the indoor space, and also embed the Nano Photocatalyst system in the air conditioning to lower the harmful substances in the confined space. The slanting glass on the inner side of the aluminum grid will drain away rain water and solve the problem of moisture in the mountain area. .

Fang Ming Lo's The Gift Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=69783

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Insider Magazine homepage.

Design Magazine

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designinsider.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designinsider.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designinsider.org/html/article.php on line 280